• Veldhuizen & Vergunst presenteren 'Vrij Verrassend'

  25 april 2024

  Veldhuizen & Vergunst presenteren ‘Vrij Verrassend’ 

  Saskia Vergunst en ik (Henk Veldhuizen) hebben elkaar leren kennen door de opening van de expositie ‘Boys in Heels’ in het gemeenthuis in Alphen aan den Rijn. Ik was helaas wegens Corona niet live aanwezig bij deze opening maar de expositie maakte indruk op Saskia. Het was voor haar verfrissend om werk te zien dat over een maatschappelijk thema gaat. We hebben contact met elkaar gelegd en er was direct een hele goede klik. 

  Lees meer >> | 90 keer bekeken

 • “Pizza of taco’s” een verkenning van genderdiversiteit 

  18 april 2024

  “Pizza of taco’s”

  een verkenning van genderdiversiteit 

  Remke Verdegem (zij/haar), voorzitter van het bestuur van Transgender Netwerk, neemt ons mee op een ontdekkingstocht in de wondere en vrij verrassende wereld van genderdiversiteit. Tevens zal R

  Lees meer >> | 26 keer bekeken

 • Passie: het verhaal in 14 beelden

  6 maart 2024

  PASSIE: het verhaal in 14 beelden.

  Een oud verhaal in een nieuw jasje. De kruisweg met jonge mensen in een eigentijds, maar zeer herkenbaar beeld. Want wie kent niet het gevoel van opoffering, vernedering, pijn of verdriet.

  Het is een lange warme zomer in 2018 en ik zit heerlijk in de tuin te genieten van het begin mijn van leven als pensionado. Mijn brein is gelukkig nog lang niet met pensioen en er zijn altijd ideeën om mee aan de slag te gaan. Een van deze ideeën die hoog boven aan mijn verlanglijst staat is het maken van mijn eigen interpretatie van de 14 staties van de kruisweg. Dit sluit mooi aan bij de wens om een echte serie te maken.

  Lees meer >> | 100 keer bekeken